Servimetge és el portal d'ofertes per als afiliats i familiars de Metges de Catalunya
Ajuda
 • Què és i quins avantatges té Servimetge?
 • Servimetge és l'entorn d'ofertes online exclusiu per als afiliats i familiars de Metges de Catalunya

  A Servimetge hi ha descomptes especials que podràs contractar de forma senzilla. Trobaràs des de productes de tecnologia a ofertes de viatges, passant per productes de moda, alimentació i molts més. A més a més, les ofertes es van actualitzant periòdicament, així que sempre hi haurà alguna cosa que pugui interessar-te.

  Per contractar una oferta el procediment és molt senzill. Escull la promoció que t'interessa i fes clic al botó. Seràs redirigit a una nova pàgina on podràs finalitzar el procés de compra. En alguns casos hauràs d'emplenar un formulari o trucar a un número de telèfon per que un tècnic/assessor de la marca es posi en contacte amb tu.

  • Què és i com funciona el teu Compte VIP?
  • El Compte Vip és un compte personal en la qual acumules euros per les teves compres online quan ho facis des de les promocions marcades amb el segell de "Compte Vip".

   Realitza les teves compres com ho faries normalment. Durant el procés de pagament no veuràs cap preu reduït. Això és normal. Passats uns dies, quan l'empresa on has comprat certifica la teva compra, rebràs un correu electrònic i el saldo del teu Compte Vip s'incrementarà segons el descompte indicat en la promoció. Transcorregudes unes setmanes, podràs veure que el teu saldo s'ha convertit en saldo confirmat.

   Quan hagis superat el límit de 20€ de saldo confirmat, podràs transferir els diners acumulats dels teus descomptes al teu compte bancari. Només en superar el límit apareixerà l'opció de "transferir els teus diners”.

   • Com canviar o recuperar la contrasenya?
   • Si no recordes o vols canviar la teva contrasenya, al menú superior de la web hi ha el botó “Accés”. Fes click i trobaràs l’opció “Recuperar contrasenya”. Entra-hi i segueix les indicacions.

    • Necessites ajuda?
    • Si necessites ajuda pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el xat que trobaràs a la part inferior dreta del Club.

    OFERTAS

    QUÈ ÉS SERVIMETGE?

    Servimetge és la línia de productes i serveis de valor afegit exclusius per a facultatius. Serveis com l'assessorament jurídic, tributari o comptable, l'assessorament en la creació i gestió d'empreses d'àmbit sanitari, la contractació d'assegurances, la promoció de béns i serveis de consum o els cursos de formació mèdica continuada, entre d'altres.

    COLABORA

    © METGES DE CATALUNYA Consell de Cent, 471-475, esc. B, entresòl, 08013 de Barcelona - 93 265 11 77